Het Oostertrio: gevormd in 2018, bestaat uit Sophie Schreurs (klarinet), Lotte Grotholt (altviool) en Pieter Bogaert (piano)

Het Oostertrio

Het Oostertrio, gevormd in 2018, bestaat uit Sophie Schreurs (klarinet), Lotte Grotholt (altviool) en Pieter Bogaert (piano). Alledrie studeren ze aan de bacheloropleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Hun repertoire varieert van klassiek tot modern en postmodern. Ze zijn dan ook vele steden in Nederland afgereisd om stukken van o.a. Paul Juon en Max Bruch ten gehore te brengen.

De Barok Bende, gevormd in 2020, bestaat uit Kano Imada (viool, Manja Kruidhof-Okkerse (viool), Lotte Grotholt (altviool), Charlotte Gulikers (cello), Giuseppe Ciraso (contrabas), Luís Tasso Athayde Santos (fagot), Maria Jesus Moreno (hobo), Rodrigo López Paz (hobo), Guy Maori (clavecimbel), Lucas Jansen (hoorn) en Vicent Serra Primo (hoorn).

Barok Bende

De Barok Bende is een fluctuerend ensemble dat “Early Music” brengt op een verrassende nieuwe manier zonder de muzikale waarden uit het oog te verliezen. Samenwerking met andere kunstvormen, culturen en streetstyle worden bewust opgezocht om zo over onze eigen grenzen te stappen en spannende, knarsende voorstellingen te maken. We werken hierbij nauw samen met andere kunstdisciplines en straatartiesten, zodat de voorstellingen een feestje voor alle zintuigen word. Opzet van de Barok Bende is om meerdere complete theatervoorstellingen te maken.

Phone

(+31) 6 55 14 31 18